Friday, June 04, 2010

H Data Concept Α.Ε. ανέλαβε έργο στην Κύπρο

Η Data Concept A.E. ανέλαβε έργο συμβατικού τιμήματος 793.462€ πλέον ΦΠΑ για την υλοποίηση του πρώτου Αυτοματοποιημένου Συστήματος Ενοικίασης Ποδηλάτων στην Κύπρο.

Στις 25/5/2010, υπογράφτηκε στην Αγλαντζιά η Σύμβαση του Έργου για το Αυτοματοποιημένο Σύστημα Ενοικίασης Ποδηλάτων στην Μείζονα Λευκωσία μεταξύ του Δημάρχου Αγλαντζιάς κου Αντρέα Πέτρου, εκπροσωπώντας τους ΔήμουςΑγλαντζιάς , Λευκωσίας, Στροβόλου, Αγίου Δομετίου, Δαλίου και Λατσιών και του Πρόεδρου της εταιρείας Data Concept Α.Ε. κου Χρήστου Εμμανουηλίδη.

Η Σύμβαση αφορά την προμήθεια 285 ποδηλάτων, εγκατάσταση 24 σταθμών ενοικίασης με ενσωματωμένο σύστημα ασφάλειας (CCTV) καθώς και του σχετικού πληροφοριακού συστήματος. Το έργο θα υποστηριχθεί τεχνικά από τη θυγατρική της Data Concept A.E. στη Κύπρο, Data Concept Cyprus Ltd.

Το συμβατικό τίμημα του έργου ανέρχεται σε 793.462€ πλέον ΦΠΑ και αναμένεται, εντός μηνός, επέκταση του αντικειμένου της σχετικής Σύμβασης. Η διάρκεια του έργου είναι 3 μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης.

Αναλυτικότερα τo σύστημα θα λειτουργεί με την χρήση πιστωτικής κάρτας ή/και μαγνητικής κάρτας για τους τουρίστες, δημότες και τους φοιτητές του Πανεπιστημίου. Ο ενδιαφερόμενος χρήστης θα μεταβαίνει σ ένα από τα σημεία ενοικίασης των ποδηλάτων όπου και θα χρησιμοποιεί την κάρτα του σε ειδική υποδοχή της μονάδας ενοικίασης για να χρησιμοποιήσει το ποδήλατο, το οποίο θα μπορεί να το αποδεσμεύει σε οιοιδήποτε σταθμό ενοικίασης.

Το έργο εντάσσεται στη νέα σειρά λύσεων πληροφορικής με οικολογικό και περιβαλλοντικό χαρακτήρα στα οποία εξειδικεύεται η Data Concept A.E.

No comments: